Ditte Capion
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv, som denne måned udkommer med en gave til dig

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden, og her får du romanen Der vokser et træ i Mostamägg med i prisen. Bogen er perfekt til din sommerlæsning!

3. juli 2017 af Redaktionen

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden, og denne gang får du romanen Der vokser et træ i Mostamägg med i prisen! Den poetiske og historiske bog er skrevet af Britt Karin Larsen, og den handler om det norske samfund i 1800-tallet. Den er første bind i slægtssagaen på syv bøger. Så skynd dig ned i din lokale kiosk, og få fingrene i det nyeste Magasinet Liv!

Klap lige idealfælden

Det bedste råd, jeg har fået længe, har jeg fået af Cecilie i det her nummer af Magasinet Liv. Eller måske rettere det bedste ord.

Ordet er idealfælden, og pointen er, at den klapper om mange af os. Den der drøm om at leve åh så ideelt. Først når den begynder at gnave, så det gør ondt, finder vi ud af, at vi sidder i den – og ved ikke rigtigt, hvor vi ellers skal sætte os.

For vi har selv sat os i den. Vi vidste bare ikke, at det var en fælde. Vi troede, det var en livsstil. Vores helt eget valg om, hvordan vi lige præcis vil være, bo, lyde og se ud. Og før jeg kommer alt for godt i gang: Det er det også som oftest – vores egne og frie valg. Vi er jo ikke zombier eller andre viljeløse væsener. 

Men vi er flokdyr, og vi er vanedyr, og nogle gange synes det altså, som om de ligger lige før zombier i fødekæden. Jeg synes det i hvert fald. For hvor kender jeg godt følelsen af at have malet mig op i det modsatte af et hygge­hjørne. Bare at bokse helt mekanisk derudad for til sidst at stå der med klaustrofobi og blank erkendelse af, at det her, det var bare ikke det, jeg ville. Det her, det er presset. Det her, det er ikke fedt.

Og så er idealfælden klappet. For så passer vores valg os jo ikke længere. Så er vi vokset ud af dem eller aldrig ind i dem, og så skal vi finde på noget andet. Men hvad? Og det er så her, den typisk klapper anden gang, for for pokker, hvor er det svært at vælge et stort stykke livsstil om. 

Lea Østergaard Andersen
Lea Østergaard Andersen © Thomas Dahl

For hvad vil folk ikke sige? Hvem bryder sig om, hvad folk vil sige! Det er nemlig Cecilies anden pointe. At for at slippe fri af idealfælden må vi give slip på andres forventninger. Eller det, vi tror, andre forventer. For lad os være ærlige. Er det ikke lige så tit det, der er tilfældet? Er det egentlig ikke sjældent, at det er andre, der beder os om at være noget, men derimod os selv, der ikke tør være andet?

Det er det i hvert fald i mit tilfælde. Det er ikke andre, der forventer, at jeg laver mumie­ pølsehorn til buffeten til skolefesten. Det er ikke (altid) andre, der siger, at jeg skal nå 10 ting på 5 tings tid. Det er ikke andre, der siger, at mit hjem skal matche. Det er ikke andre, der siger, at jeg vejer 10 kilo for meget. Faktisk gider de ikke rigtigt høre om det mere. 

Så nu prøver jeg at holde op. Med at undskyl­de, når jeg falder uden for den idealfælde, jeg selv har sat op. Så den holder op med at klappe.

Og det hjælper Cecilie, Martine og Marta mig med på side 28! De fandt nemlig ud af, at de ikke levede ideelt for dem. De traf et nyt valg. Og lever i dag deres nye drøm ud for fuld og tilfreds skrue!

Det samme gør de fire kvinder på side 34, som er så modige at stille op i minus tøj for at vise dig og mig, at skønhedsidealer skal skrives i flertal. For der findes ikke kun én smuk måde at se ud på. Der findes lige så mange, som vi er kilo og 40+ kvinder!

Chefredaktør, Lea Østergaard Andersen 

Sådan køler du din sommerhud ned

Varmen er livgivende, men den er også hård ved din hud, som kan begynde at bide fra sig. Blive stram, blive rød – blive forbrændt! I det nyeste Magasinet Liv giver vi dig de bedste nedkølingsråd til tre niveauer af solskinsramt hud. 

Øvelser, der giver dit sind fokus

En travl hverdag er med til, at du ophober stresshormoner. Meditation kan neutralisere dem og give dig fokus tilbage. Så slap bare helt af. Vi hjælper dig med denne artikel, hvor du både kan blive klogere på din 40+ udfordring og få tre øvelser, som giver dit sind fokus.

Dit 40+ underliv

Magasinet Livs sundhedsserie har i denne måned fokus på underlivstjek. Tørhed, smerter ved sex og dryp, når du hoster. Det er da irriterende. Men udfordringer er også til for at blive taget op. Så det gør vi! Fire eksperter og en kvinde som dig om ALT det, du gerne vil vide og dit 40+ underliv. 

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en smuk Lyngby vase med, når du bestiller et abonnement på 6 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner (du sparer 499 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Dermalogica Skin Renewal Kit + Skinperfect Primer, grønt marmorskrin fra Nordstjerne, Adax makeuppung og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre, så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv 78
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste