Magasinet Liv 77 plus sommertillæg
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv, som denne gang udkommer med et sommertillæg

I denne måned fejrer vi, at sommeren for alvor har ramt os! Derfor skal du da have et sommertillæg med i prisen, når du køber det nyeste Magasinet Liv. Smugkig i magasinet her

29. maj 2017 af Redaktionen

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden, og i denne måned gang får du et sommertillæg med i prisen! Sommertillægget er fyldt med opskrifter på friske sommerdesserter, inspiration til sommergarderoben, rejsetips og selvfølgelig både krydsord, quizzer og sudoku. Så skynd dig ned i din lokale kiosk, og få fingrene i det nyeste Magasinet Liv!

Magasinet Liv sommertillæg

Gensyn med os

Det er noget mærkeligt noget med tid og skoletid. Spørger du mig, hvad jeg lavede i min frokostpause for den og den uge siden, bliver jeg dig ganske sikkert svar skyldig. Og hvem jeg dansede med til den seneste fest, det bliver ligesom til en (dejlig!) blanding af dem alle sammen.

Men spørger du mig, hvad jeg lavede i spisefrikvarteret i 9. B på Tungelundskolen, så ved jeg, at jeg stod i vindfanget ind til gangen for enden af 9. klasses-gangen og snakkede med Jane, Trine, Mette, Charlotte, Christina og Anne Theresa om, hvor festen skulle foregå på fredag, og hvem der i øvrigt lå nummer et på vores drenge-top 5-lister. Mens vi spiste vores lakridsrødder, Jane havde pink patentstrik på, og Trine havde fået røde striber i strithåret. 

Og hvem jeg dansede med til afgangsfesten i forsamlingshuset? Allan fra Hammel, som var så lækker, at jeg stadig ærgrer mig over, at vi ikke kyssede. Til gengæld sad vi i grøftekanten og kæderøg vores 10 styks-pakker, mens Roxettes The Look blæste ud ad vinduerne, og jeg var overbevist om, at der aldrig nogensinde ville blive skrevet en bedre sang.

Det er vildt, ikke? Så meget vores skoletid og dem, der befolkede den, sidder fast. De fylder helt ærligt meget mere, end jeg troede, da jeg stod og trippede for at komme i gang med det rigtige liv. Det voksne liv. Det, der indbefattede et kørekort og egen adresse. 

Lea Østergaard Andersen
Lea Østergaard Andersen © Thomas Dahl

Alt det kommer jeg til at tænke på, fordi Magasinet Livs journalist Karen Greve i dette nummer er taget en tur tilbage. Tilbage til Hornbæk Skole, hvor hun har fået taget et nyt klassebillede med sin gamle 9. klasse. Og fået talt med de fleste af dem, der dengang var hendes verden. For hvor er de i dag? Og hvor er hun selv?

Det er ærlig, kærlig og klog læsning (på side 26). Jeg kan kun sige: Du får lyst til at gå på Facebook og invitere alle dine til det samme.

For det er uvurderligt at mindes. Når du gør det, bliver du ofte mindet om, at du både er dig selv, og at du er blevet dig selv. At du er noget, du altid har været, og at du samtidig er alt det, der er kommet til – og nogle gange trukket fra. At du er 40+, og at du er heldig, at du er det

Som Signe, Lis og Karen (på side 52), der netop som 40+ årige fandt ud af noget afgørende om sig selv. Noget, de ikke længere ville leve med, hvorefter og hvorfor de ændrede det.

Men du kan også være det, du ikke kan ændre. Det, du er blevet tvunget til at være. Som kan være så voldsomt, at det er ubærligt, og så uretfærdigt, at det ikke vil lade dig løbe fra det.

Mette på 52 år har Alzheimers, og det deler hun i dette nummer med dig med det største mod (på side 64). For blandt andet at huske dig på, at du skal huske! Huske at være taknemmelig og til stede. Være den, du er, den, du er blevet, og at leve nu! For du ved ikke, hvem du bliver.

Lea Østergaard Andersen, chefredaktør 

Gensyn med klassen: Mød 9.A 1987 – og 30 år senere!

Hvor blev de af? Din loyale bordmakker, hende, du aldrig rigtigt kom tæt på, og ham, du kyssede med i en under­køje på en lejrskole? Magasinet Livs Karen Greve har samlet sin gamle folkeskoleklasse til et nyt klassebillede og en status på, hvor de er landet. 

© Ditte Capion

Det her ælder din krop

For meget alkohol slider din krop op, og rygning suger ilten ud ad din krop. Men hvad er problemet egentlig helt præcis – og hvad er løsningen? I denne artikel kan du også lære, hvilke ting der forynger din krop. 

3 tendenser til din have

Mød sommeren udenfor. Forlæng din stue, og din stil ud på terrassen eller altanen. Vi har gode ideer til hvordan. Hvad enten du er til frodig grøn oase, minimalstat eller pasteldrømme.

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en smuk Lyngby vase med, når du bestiller et abonnement på 6 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner (du sparer 499 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Dermalogica Skin Renewal Kit + Skinperfect Primer, den skønne duft For her l'eau fra Narciso Rodriguez, Adax makeuppung og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre, så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Sisse Fisker, Magasinet Liv 77
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste