Hella Joof på Magasinet Liv nr. 3
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden, og heri kan du blandt andet få eksperternes svar på de typiske 40+ sundhedsspørgsmål samt læse om 40+ kvinder, der føler sig ensomme, men som ikke vil lade ensomheden blive et livsvilkår

5. februar 2018 af Redaktionen

Magasinet Liv fylder 7 år - det skal da fejres!

“7 år, Niels! Så ved man et og andet.” 

Jeps, Sofie Gråbøl alias Mulle i filmen Den eneste ene, det gør man. I den her måned fejrer vi nemlig Magasinet Liv 7-års fødselsdag, så nu ved vi også: 

Hvor ufatteligt mange nuancer der er i 40+ livet. Hvor utroligt generøse I kvinder i den alder er. Og hvor meget vi kan påvirke hinandens liv, når vi deler det.

Men det bliver stadig ved med at overraske, røre og inspirere os. 

Som når I står ved både jeres skønhed og ensomhed i et her nummer. Så vi tager 7 år mere. Ikke? Og så et: “40+ kvinder, længe leve: Hurra, hurra, hurraaahhh!”. 

Lea Østergaard Andersen, chefredaktør 

Redaktionen på Magasinet Liv svarer:

Chefredaktør: Lea Østergaard Andersen, leaa@magasinetliv.dk
Chefredaktør: Lea Østergaard Andersen, leaa@magasinetliv.dk

Hvordan vil du fejre din næste fødselsdag?

“Min mand og jeg har besluttet, at vi skal fejre min kommende overgangsalder med en lille ny: Vi skal have en hund. Og den skal vi have lidt før min fødselsdag, fordi den ligger i sommerferien, og vi skal jo have tid til at vænne det lille dyr til at bo hos os. Og ydermere have bygget en terrasse. Så en hotdog og en håndbajer? Og stensikkert den jordbæris, børnene plejer at lave til mig!”

Og hvad vil du ellers huske at fejre i år?

"Mit liv! Som i: Vi skal have nogle flere fester i vores hus, og jeg skal have nogle flere fyraftensdrinks. Jeg trænger til at komme hurtigere fra arbejde og senere hjem. Den der sprække mellem arbejde og familie, som jo også er mig. Og jeg er kommet godt fra start. Med nytårsfest hos os, to forældrefester (den ene inklusive Thomas Helmig, ‘live on stage’!) og fyraftenssalsa med en veninde. Jeg tror på det.” 

Redigerende journalist: Louise Thorsted, louiset@magasinetliv.dk
Redigerende journalist: Louise Thorsted, louiset@magasinetliv.dk

Hvordan vil du fejre din næste fødselsdag?

“Jeg har fødselsdag i sommerferien, så selv om jeg drømmer om endelig at realisere den store sommer-tøsefest, så er den nok bare ikke særligt sandsynlig. I stedet overvejer jeg at tage på tur til Sverige med min mor, som jo sådan set bærer en stor del af æren for, at jeg overhovedet har en fødselsdag at fejre.” 


Og hvad vil du ellers huske at fejre i år?

"Rejsegilde for en forhåbentlig snarlig udvidelse af vores hus. Min dejlige niece og guddatters konfirmation. Og så mange som muligt af alle de små sejre og dejlige begivenheder, vores familie har til gode at opleve i 2018. Og allerhelst også alle de ting, jeg forskudsbekymrer mig over, som ikke går i opfyldelse. Der skal da vist allerede lægges champagne på køl!” 

Journalist: Karen Greve, kareng@magasinetliv.dk
Journalist: Karen Greve, kareng@magasinetliv.dk

Hvordan vil du fejre din næste fødselsdag?

“Jeg drømmer om at gøre det i New York med min mand, hvor jeg sidst var, da vi blev gift på City Hall i starten af dette årtusinde. Realistisk set bliver det nok mere noget med at spise en lagkage med børnene. Den yngste har fødselsdag 10 dage efter mig, men fejres først. Siden han kom til verden, er min fødselsdag tonet lidt ud.”


Og hvad vil du ellers huske at fejre i år?

“Resten af årets fejringer står i de store ungers tegn: Den største fylder 18, og den mellemste skal non- firmeres. Og nu lyder det måske, som om jeg træder tilbage, mens børnene overtager scenen fuldstændigt, men sådan føles det ikke. De er en forlængelse af mig, jeg elsker at fejre dem, og jeg skal holde taler, til de besvimer af pinlighed, så jeg er skam rigeligt i centrum.”

Skønhedsredaktør: Mette Bundgaard, metteb@magasinetliv.dk
Skønhedsredaktør: Mette Bundgaard, metteb@magasinetliv.dk


Hvordan vil du fejre din næste fødselsdag?

“Det bliver i år, som alle andre år, med hele min familie. Mine brødre, deres koner, min mor, mine børn, niecer, nevøer og alle deres kærester, så det er efterhånden et langt bord, der skal dækkes. Det er altid mega hyggeligt, og jeg bliver fejret i stor stil.”


Og hvad vil du ellers huske at fejre i år?

“Der blev holdt rigtigt mange runde fødselsdage i min familie og omgangskreds sidste år, men i år er der ingen. Så jeg vil fejre livet, mig selv og det, at jeg kan, og besøge mine søde veninder i Los Angeles, Italien og Schweiz!”

Art director: Trine Larsen, trinel@magasinet.dk
Art director: Trine Larsen, trinel@magasinet.dk

Hvordan vil du fejre din næste fødselsdag?

“Min familie er faste gæster, også selv om mine døtre nu er store. Måske så store, at de vil være med til at fremtrylle de lækre kager, der er et must, når jeg skal fejre mig selv? Mine veninder er også meget vigtige og faste gæster, og jeg nyder at se dem lære hinanden bedre at kende for hvert år, der går.”


Og hvad vil du ellers huske at fejre i år?

“Vi skal fejre min far, der fyldte 85 år i januar, men som ikke havde tid til at blive fejret, fordi han havde korprøver og koncerter. Han synger i et kor og spiller i fire orkestre ... Og så tror jeg, at mit nye, mere stabile arbejdsliv og ditto indtægt skal fejres med endelig at tage på en ordentlig ferie sammen med min mand.”

Stort interview med Hella Joof: "Det har taget mig mange år at lære at sige 'pyt'"

Hun glimrer ved sit nærvær, er ikke bange for at være banal, og så tror Hella Joof på, at verden skal ændres med begejstring og papmaché-regler. Og med de her 40+ regler – en fødselsdagsgave fra hende til dig.

Derfor er det fedt at fylde 40, 50, 60!

Og vi fortsætter fejringen af vores fødselsdage. Af vores voksne tigerspring. Vi har nemlig spurgt seks kendte danske kvinder, hvordan det var at træde ind i 40+ årtierne. Og fået svar fyldt med frihed, overskud og masser af kærlighed! 

5 tendenser vi tror på

Så spirer det igen og også i din garderobe. For forårstendenserne er her, og de varsler godt og voksent nyt. Såsom mørk denim, hvidt i hvidt og det blødeste, mest klædelige fald.

Ja, jeg er ensom

Det kræver det største mod at indrømme, at du er ensom. Det mod har Lise og Monica. For selv om de føler sig ensomme, nægter de stædigt at lade ensomheden blive et livsvilkår. Mød to imponerende kvinder – og tag måske de første skridt ud af din ensomhed?  

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en lækker ansigtsserum fra Swiss Clinic med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 910 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i ansigtsserum, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: en smuk vase fra Lyngby, et Jewellery of Copenhagen-ur og meget mere. 

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv nr. 3
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste