Magasinet Liv nummer 83
© Ditte Capion

Nu kan du få et smugkig i det nyeste Magasinet Liv!

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden nu, og du kan blandt andet få inspiration til fløjsbløde vintercocktails og læse om 40+ kvinden, der nægtede at være 40, fed og færdig.

12. december 2017 af Redaktionenen

Lad os forsætte! 

“Mor, hvad er egentlig dit nytårsforsæt?”. Det er min syv-årige datter, Nanna, der spørger. Klokken er halv otte om morgenen, vi skulle have været færdige med morgenmaden, det er vi ikke, og jeg er på nippet til at gå ind i den fase, hvor mine sætninger bliver Søren og Mette-korte, og min stemme skiftevis flekser mellem skinger og filmtrailer-dyb. For ligesom at understrege alvoren i ‘nu skal vi eddermame ud af døren’-situationen.

“Mit nytårsforsæt. Hvad mener du med det, skat?”. 

Magasinet Liv nummer 83
Lea Østergaard Andersen © Thomas Dahl

Ikke det mest pædagogiske eller bare fair svar, for jeg ved jo godt, hvad hun mener. Jeg ved bare ikke, hvad jeg skal svare. Eller jeg har ikke tid til at svare!

“Du ved, det, du skal efter nytårsaften.”

“Nå ja, det. Det har jeg simpelthen ikke styr på lige nu, Nanna, og nu skal du altså tage din jakke på. Og ja, vanter. Og jo, du skal have hue på. Kom så, så er det nu.”

15 minutter senere er vi henne i skolen, og otte timer senere henter jeg hende i fritten.

“Har du fået styr på dit nytårsforsæt, mor?” “Mit hvad, skat?” 

“Dit nytårsforsæt. Det, du sagde, du ville i morges.”

Roder rundt i min erindring. Har jeg lovet at lave sådan et?

“Nej, Nanna, det har jeg ikke. Men har du? Har du et nytårsforsæt?”

“Ja da. Jeg glæder mig til at gå til svømning, og så ønsker jeg mig jo den hund.”

“Men det er jo ikke ...”.

Siger jeg og når at stoppe mig selv. For hvorfor er det ikke nytårsforsætter? Er det egentlig ikke verdens bedste nytårsforsætter? To ønsker, hun ved, går i opfyldelse. For hendes far og jeg har lovet hende begge dele. Svømning, når de åbner for tilmeldinger i det nye år, og en hund, når hun bliver ni år. Som så godt nok først er i 2019, men vi tager hul på glæderne ved at finde frem til racen og navnet på vejen hjem. 

Jeg tænker videre, da vi kommer hjem. For jeg tror aldrig, jeg har holdt et nytårsforsæt. De har altid været for svære for mig at holde. Så faktisk var jeg kommet frem til, at jeg ikke længere ville have eller lave nytårsforsætter. For hvad er pointen med at skuffe mig selv? Men måske et det netop pointen? At jeg har haft de forkerte nytårsforsætter. Dem, der har handlet om, at jeg skulle blive bedre til noget eller holde op med noget. Dem, der har handlet om at nå et mål. Færre kilo, ingen cigaretter. Frem for bare at nyde noget. Eller at være midt i noget. 

Jeg har testet mig selv i stedet for at glæde mig selv, men hvad er det nu, jeg lærer mine børn? At det vigtigste er at være med og at have det sjovt – ikke at vinde. Og at vi skal drømme – ikke længes. Så nu melder jeg mig ind i et rytmisk kor og ønsker mig en påskeferie til Madrid!

Hvad ønsker du dig af det nye år? 

Lea Østergaard Andersen, chefredaktør 

Magasinet Liv nummer 83

Jeg er da...

Da Anne Gry Henningsen endelig fik lyst til at være nogens mor, var kæresten væk – men så fik hun da bare sin datter med to af de bedste mænd i sit liv. Nu drømmer hun om at lære at kede sig igen. 

Magasinet Liv nummer 83

Årets bedste nye 40+ skønhedsprodukter

Sikke et skønt år! Traditionen tro har vi testet os igennem årets nye skønhedsprodukter, og hold nu op, hvor er der mange 40+ fantastiske nyheder. Forhåbentlig gør vores grundige tjek dit næste skønhedsvalg nemmere? 

Magasinet Liv nummer 83

Lad festen begynde!

Invitér til hygge, der ikke kræver al den tid, du ikke har! Overrask dine festgæster med de nemmeste overskudscocktails og små himmelske hapsere. 

Magasinet Liv nummer 83

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en lækker creme fra Tromborg med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 690 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i cremen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: en smuk vase fra Lyngby, et Jewellery of Copenhagen-ur og meget mere. 

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv nummer 83
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste