Forside, Magasinet Liv 82, Teaser
© Ditte Capion

Nu kan du få et smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden nu, og du kan blandt andet få inspiration til julens pynt og 40+ kvinder, der ønskede at være en del af en flok – og blev det.

6. november 2017 af Redaktionen

Lad dine flokke komme vrimlende! 

Så er den her igen. Julen. Som jeg på en eller anden måde synes, vi lige er kommet tilbage fra ferie fra. Og som jeg altid brokker mig lidt over i starten, men som jeg også altid bliver grebet så meget af, at jeg føler tomhed, når den flytter ud af stuen sammen med juletræet.

For den er jo magisk. Julen. Den er ligesom en pause på året, hvor alt går i stå og går sindssygt stærkt på samme tid. Hvor vi pisker af sted, men samtidig jo fra den ene lomme af hygge til den næste. Hvor vi får tænkt på alle dem, vi elsker (i alle vores julekort og jule­gaver), hvor vi får set alle dem, vi elsker (til gløgg, til æbleskiver, til alt med sprødt skind), og hvor vi får husket alle dem, vi savner. 

Og selv om det giver røde kinder, så sætter vi hygge på programmet. Og det giver endnu rødere kinder. Af glæde, af taknemmelighed, af følelsen af at være en del af noget større. Et fællesskab, som vi både lavmælt og højlydt deler, og som det er okay at blive rørt af. Lidt ligesom at sidde til landsholdskamp i Parken. Den der følelse af, at ja for pokker, vi er jo enige, og fra nu af skændes vi ikke mere!

Jeg elsker det. Og jeg giver mig hen til det hvert år. Og når vi når anden sætning i andet vers i Dejlig er jorden, græder jeg hver gang. Det er sætningen “slægt skal følge slægters gang”, der får mig. Og når vi når “fred over jorden, menneske, fryd dig”, er jeg færdig. Og har lyst til at synge den igen. 

LEA ØSTERGAARD ANDERSEN
LEA ØSTERGAARD ANDERSEN © Thomas Dahl

Den er så umanerligt smuk. Fordi den kæder det hele sammen og samtidig understreger, hvor flygtigt det hele er. For vi er jo alle del af en slægt eller hinandens slægt, vi hænger sammen, hører sammen og skal passe på hinanden, samtidig med at vi jo bliver efterfulgt. Det hele får en ende. Og derfor skal vi edder­mame huske at nyde det!

Og det gør jeg blandt andet med mine flokke. Alle de mennesker, der efterhånden er en del af min 40+ hverdag, mit 40+ liv. Mine veninder, mine kollegaer, mine tidligere kollegaer, mine gamle klassekammerater, mine børns venners forældre, mine forældres venner, vennerne på vejen, min store familie og min lille familie. Det er ikke så få, når du sådan får talt efter. Og Gud (ja, hvis ikke hun skulle med i den her leder, så ved jeg ikke hvilken), hvor er jeg lykkelig for, at jeg har dem, og at de vil mig. 

Derfor hylder vi ikke kun julen med al maden og al pynten i dette nummer, men også alle flokkene. Alle dem, der får os til at køre lidt ekstra på literen. Mød fire kvinder og hver deres vigtigste flok på side 56. Det er lige til at blive glad i låget og let om hjertet af.

Det samme bliver du, når du læser om de tre kvinder på side 34, som har sluppet følelsen af at føle sig forkert. Som nu ved, at det er de ikke, og det var de aldrig. Deres flokke var bare ikke altid gode nok til at passe på dem.

Rigtig glædelig jul!

Lea Østergaard Andersen, Chefredaktør 

“Vi får vendt alt i vores brandbil”

Line Münster-Swendsen er forsanger i kvindebandet Gasoline. Ideen om at spille Gasolin med et kvindeligt touch var hendes, men hun har aldrig haft lyst til at være Line med band. Hun vil være en flok – og sikken én, hun har fundet! 

© Magasinet Liv: Sine Nielsen

Forfatteren Merete Pryds Helle: “Jeg ventede for længe med at blive skilt – og det var godt” 

Hun har det bedst i sin nye silkepyjamas. Hun har højst levet uden en mand i 14 dage, og så har bestseller-forfatter Merete Pryds Helle meldt sig ind i Dansk Pæonselskab. Hun har fundet roen, der matcher en distræt sjæl. 

© Magasinet Liv: Thomas A

Så er der jul i stuen!

December er lige til at få sved på panden af. Men det skal du ikke! Du skal hygge. Derfor har vi fundet nemme løsninger, som lynhurtigt sætter dig og din stue i den julestemning, du ønsker dig. 

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en lækker creme fra Tromborg med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 690 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Beauté Pacifique-serum, et Jewellery of Copenhagen-ur og meget mere. 

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste