Magasinet Liv 80
© Ditte Capion

Få et smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det helt nye Magasinet Liv er nu på gaden, og denne gang får du blandt andet inspiration til dit næste støvlekøb og en guide til, hvordan du strammer din 40+ hud op!

4. september 2017 af Redaktionen

Hvordan har du det?

“Jamen, hvad mener du? Hvad tænker du? Hvordan har du det? Virkelig.”

Den ordveksling kunne meget vel være foregået i mit hjem mellem min mand og mig. Den gjorde det vist så sent som i weekenden. Over en lille ting, men den har også gjort det over store ting. For nogle gange er jeg bare ikke helt med på, hvor han er henne i sine tanker. Eller hvor han ender i sine tankerækker.

Nu lyder det, som om jeg har verdens mest insensitive mand. Det har jeg ikke. Tværtimod. Jeg har den dejligste, mest følsomme og mest forstående mand, som er født med både antenner og guldhjerte. Endda de extra-large af slagsen. Det er heller ikke, fordi vi ikke taler sammen. Det gør vi i den grad. Men det er også mest mig, som snakker. Og som dybest set har så svært ved at forstå, hvorfor han ikke gør det samme. For hvad føler han så! 

LEA ØSTERGAARD ANDERSEN
© Thomas Dahl

Lige så meget som mig. Viser det sig gang på gang. Og lige så meget som Rune og Lars, som du kan læse på side 60. To 40+ mænd, som er så generøse at sætte ord på, hvad der gik gennem dem, da de hver især stod midt i en af de alt for store ting. Da Runes kone fik kræft, og Lars’ børn blev mobbet i skolen.

Da de stod midt i to af de altomvæltende livskriser, som vi jo altid deler med hinanden i Magasinet Liv, men som vi egentlig sjældent har hørt vores mænds side af – som vi kom til at tale om på redaktionen. Men de står jo lige her ved siden af os, og vi skal jo følges ad, og man bliver kun klogere, hvis man spørger, så vi spurgte Rune og Lars:

Hvad der gik gennem deres hoveder og kroppe. Hvad de slog hen, og hvad de holdt fast i? Hvilke følelser de gik igennem undervejs, og hvilke følelser som stadig sidder i dem?

Og de fortæller:

Om chokket, hvor bange de var, hvor afmægtige de følte sig, og ja, hvor svært det nogle gange var at sætte ord på undervejs. Ikke fordi ordene ikke var der, men fordi... det også kan føles bedre at gøre noget andet! Eller fordi de ord skal have længere tid til at synke ind og komme ud. 

Ord som de her fra Rune:

“Jeg husker det, som om virkeligheden lukker sig omkring os, da vi sidder der. Al luft suges ud af det rum, vi sidder i. Det er intenst. På den dårlige måde. Fra da af retter jeg al min energi mod Caroline. Hvordan kan jeg hjælpe hende. Hun har jo ikke brug for, at jeg bryder sammen. Hun har brug for, at jeg giver hende håb, tænker jeg.”

Og de her fra Lars:

“Det er først der, jeg til fulde forstår, hvor voldsomt det har været for drengene. Og her rammer skammen mig som et baseballbat. Jeg er først begyndt at tilgive mig selv lidt nu.”

Læs de historier. De rører dig. Og de gør dig klogere – og måske roligere. For nej, det behøver ikke være forholdet, der er på spil hver gang. Det kan også bare være de to sider af den samme sag.

Chefredaktør, Lea Østergaard Andersen 

Lige til anklerne!

Lige så fine til solskin som til gråvejr, til kjoler som til bukser og til hverdag som til fest. Det er (endelig) tid til ankelstøvler igen. I det nyeste Magasinet Liv har vi fundet efterårets 18 fineste par. 

Støvler

Giv din hud en opstrammer!

Den kan godt hænge lidt med mulen og blive lidt mat i koderne, din 40+ hud. Både med alderen og over efteråret. Men så strammer du den bare op med lidt flid, fugt – og kærlighed. 

De forb... hormoner

Det står ikke skrevet i sten, hvordan din overgangsalder bliver. 20 procent af os kommer igennem den uden gener, mens andre 20 procent af os oplever uudholdelige gener. Er du der, hvor du hænger i med neglene for at holde hedeture og andre rutsjeture ud, kan der være hjælp at hente i et hormontilskud.

To eksperter guider til to løsninger. 

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en smuk Lyngby vase med, når du bestiller et abonnement på 6 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner (du sparer 499 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Smuk Månesten halskæde, grønt marmorskrin fra Nordstjerne, Adax clutch og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre, så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv 80
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste