Magasinet Liv 73
© Magasinet Liv

Få et smugkig i det helt nye Magasinet Liv – som udkommer med en særlig gave til dig!

Et spritnyt Magasinet Liv er på gaden, og denne gang får du bogen Hormon Kuren sammen med magasinet. Læs, hvad det nye magasin ellers byder på her

9. februar 2017 af Redaktionen

Tillykke til dig!

Forestil dig, at det regner med konfetti, og flødebollerne eksploderer omkring dig, mens du læser det her. For sådan havde jeg det, da jeg skrev det!

Magasinet Liv har nemlig fødselsdag i denne måned. Vi fylder seks år, og det er ikke til at forstå. Er det virkelig seks år siden, Lone layoutede de første sider af det første nummer? Fem år siden, Mette, Louise og jeg kom ombord, og allerede et halvt år siden, Karen meldte sig under fanen? Det er ikke løgn, når de siger, at tiden flyver, når du har det sjovt.

For det har vi! Hvert eneste nummer er en lille fest at lave. Invitationen sender vi ud i nummeret inden. Så bager vi kager, mikser drinks, finder det fineste porcelæn og glassene på stilke frem, dekorerer og dækker bord, for til sidst at rulle den røde løber ud og byde velkommen til: Jer.

De dejligste læsere i landet, som hvert nummer fortjener den fest. For I kommer ikke kun til festen. I bidrager også til den på alle tænkelige måder. Ved at være med, dele ud, skrive ind og sprede budskabet: At det er fedt at fylde 40 og alle de år, der kommer efter.

Lea Østergaard Andersen
Lea Østergaard Andersen © Magasinet Liv

Så selvfølgelig er festen ikke mindre i vores fødselsdagsnummer. Tværtimod gik et af vores store ønsker i opfyldelse, da ligeledes fødselar (50 år) Helle Thorning-Schmidt takkede ja til invitationen. Danmarks første kvindelige statsminister. Som tog en for holdet og fik en masse på kassen. Som blev stående, selv når det blæste så mange pelikaner, at himlen var sort. Vi talte om det. Vi kunne ikke have gjort det, så hvad er hun gjort af ? Svaret giver hun dig på side 14.

Vi ringede også tre af vores tidligere talere op. Tre af jer 40+ kvinder, som før har fortalt jeres historie i Magasinet Liv. For at høre: Hvad er der sket siden sidst? For en historie stopper jo ikke, bare fordi der bliver sat et punktum. Den fortsætter og bliver ofte kun stærkere med årene. Ligesom Mette, Janne og Helle på side 28.

Vi har selvfølgelig også en gave til dig. En superspændende bog af naturopath og hormonguru Caroline Fibæk, der guider dig gennem dine hormoner, så du kan få en naturlig balance i dem.

Vi har også linet en chokoladebuffet op og givet tre kvinder en hår-makeover, så du kan se, hvordan det, du forestiller dig, ser ud. Vi har fundet en hulens masse gaveideer (til dig fra dig), plukket det bedste fra forårsmoden ... Jamen, jeg kunne blive ved, men det skal jeg ikke. For nu skal vi i gang. Velkommen til og tillykke!

Lea Østergaard Andersen, chefredaktør

Gratis gave til dig fra os!

Hormoner. De kan være svære at leve med, men de er umulige at leve uden. Humlen er at finde balancen. Og denne måned får du førsteklasses hjælp til det. 

Den danske naturopath og hormonguru Caroline Fibæk har nemlig skabt en bog specielt til Magasinet Livs læsere, hvor hun guider dig gennem dine hormoner, så du kan finde dine ubalancer og behandle dem naturligt. Blandt andet med den lækreste mad, tryllet frem af de lækreste opskrifter.

Rigtig god fornøjelse!

Hormonkuren, Caroline Fibæk

Forårets fem største tendenser

Selvom det stadig er koldt, kan vi jo godt begynde at forberede os på foråret. For vores klædeskabe keder sig, og vi glæder os! I Magasinet Liv nummer 73 viser vi dig de forårstendenser, vi tror mest på. 

Magasinet Liv
© Magasinet Liv

London calling!

Store hjerter og store armbevægelser. Velsmag og stolte traditioner. Det er noget af skønheden ved London for forfatter Lone Theils, der guider dig til billigt og dyrt i hovedstaden, der har været hendes i 17 år. 

Magasinet Liv
© Magasinet Liv

Anders Matthesen: “Jeg er en drømmer og bliver aldrig mæt”

Hjerne og muskler. Humor og hævn. Grænseløshed og kontrol. Anders Matthesen rummer det hele og luner sig samtidig over at blive sammenlignet med både Bruce Willis og Ole Lund Kirkegaard. I det nyeste Magasinet Liv har vi stillet den talentfulde komiker en række spørgsmål, og han svarer blandt andet på, hvad han mener, kvinder 40+ er...

Magasinet Liv nummer 73
© Magasinet Liv

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en smuk Lyngby vase med, når du bestiller et abonnement på 6 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner (du sparer 499 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Lækkert Beauté Pacifique serum, grønt marmorskrin fra Nordstjerne, Adax clutch og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre, så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden - uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste