Magasinet Liv 79
© Ditte Capion

Få et smugkig i det helt nye Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden, og denne gang kan du blandt andet lære, hvordan du sænker dit blodtryk – og nyder dit grå hår! Læs, hvad magasinet ellers byder på her

7. august 2017 af Redaktionen

Der var engang en veninde (det er dig, Louise – ja, Thorsted, som sidder lige her skråt over for mig), som gav mig et godt råd.

Og engang var ikke for så lang tid siden, som det lyder. Faktisk var det sidste år ved denne tid. Og strengt taget var det vel mere et tip. Nej, en opfordring. Helt konkret til at drikke noget mere gin & tonic på en onsdag! Og inden det kommer til at lyde som noget, der kan komme til at kræve behandling, så skal konteksten med. 

Vi var just hjemvendt fra ferie alle sammen, og Louise var blevet inviteret på aftendrinks i en sommerhave, men tænkte nej, for nu var i morgen jo arbejdsdag igen. Driverlivet var slut, og de gamle boller skulle tilbage på suppen.

Men hun tænkte også skridtet videre, for hvorfor egentlig? Eller hvorfor egentlig ikke. Hvorfor skulle hun egentlig ikke drikke en gin & tonic med gode venner i godt vejr, bare fordi det var onsdag? Sidste onsdag gjorde hun det jo. Hyggesippede, mens hun hygge­ snakkede og lod tiden gå så langsomt som muligt. Så stor behøvede forskellen på ferie og hverdag vel ikke at være?

Og så er vi fremme ved hendes opfordring. Som er at tage udfordringen med hverdagen op. For nej, så stor behøver den forskel ikke at være, så glem de regler, og hæld den drink op! Eller gå til koncert, eller spis mad på et tæppe i haven. Selv om du havde planlagt at lægge Kilimanjaro 1, 2 og 3 af vasketøj sammen.

Lea Østergaard Andersen
Lea Østergaard Andersen © Thomas Dahl

For de bjerge flytter sig ikke, men det gør du, hvis du husker at pleje det sjove. At gøre hverdagen til noget, du ikke skal på ferie fra. At holde fast i både feriefølelse og ferievaner, når mandag bliver til rigtig mandag igen.

Jeg har taget udfordringen op, for jeg kan ved gud falde i fælden af ‘plejer’, regler og fornufts­ styrede prioriteringer. Først leverpostejmaden, så pålægschokolademaden. Ikke? 

Så i går mødtes jeg med mand og børn foran pølsevognen til hotdogs og Cocio og to timer ved vandkanten før sengetid. For et par uger siden var det et forældremøde, som udviklede sig til spontan ‘vi skal have noget at spise, skal I ikke også have noget at spise?’­-aftensmad i den nye lokale café. Og så fik vi set den og dem! Og for en måneds tid siden var det min anden Louise­veninde, som gik all in på overraskelse i hverdagen og sendte mig en torsdags­-sms med ordlyden: “Du skal til koncert. Med Bruno Mars og mig. I aften. Jeg har købt billetter”. Og åh, hvor jeg elsker hende for det.

Og åh, hvor skal jeg også finde rav i en helt almindelig skumringstime efter at have læst Anettes historie på side 52, hvor hun og tre andre 40+ kvinder fortæller, hvor de henter ny energi, når hverdagen trænger til en opsang. For selvfølgelig bliver batterierne flade, men det be­tyder ingenting, hvis vi har vores hverdagsoplader lige ved hånden.

Så velkommen tilbage, og skål for det gode liv! 

Chefredaktør, Lea Østergaard Andersen 

Ikke flere grå hår over dine grå hår!

Hvornår har vi 40+ kvinder egentlig været bange for en ny hårfarve? Nyd dit grå hår, og forkæl det! Vi viser dig hvordan i det nyeste Magasinet Liv – på to kvinder, som har fået hver sin vilde makeover...

Guide til grå hår

Vi tager trykket af dit blodtryk

Med et forhøjet blodtryk følger en forhøjet risiko for blodpropper og nyresygdomme, og dit blodtryk har en tendens til at stige med alderen. Men ikke nødvendigvis! I det nyeste Magasinet Liv får du nemlig en guide til at sænke dit blodtryk og historien om Tina, som fik forhøjet blodtryk. 

Blodtryk

Besøg min by: Tokyo

Når en ferie er slut, kan opsparingen til den næste begynde. Tag til Tokyo! Med varme kilder, rumskibsarkitektur og utallige specialbutikker. Vi har bedt en lokal 40+ kvinde dele sin bys hemmeligheder med dig. 

Rejseguide til Tokyo

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en smuk Lyngby vase med, når du bestiller et abonnement på 6 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner (du sparer 499 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Dermalogica Skin Renewal Kit + Skinperfect Primer, grønt marmorskrin fra Nordstjerne, Adax makeuppung og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre, så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv 79
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste