Magasinet Liv 76, Helle Fagralid
© Ditte Capion

Få et smugkig i det helt nye Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden, og denne gang har vi blandt andet fundet 20 pragtfulde sandaler til dig – og så guider vi dig også til at få din 40+ hud til at stråle!

1. maj 2017 af Redaktionen

For der er sommer på vej!

Nu er det her, ikke? Det rigtige forår. Ikke den del, hvor årstiden stadig hælder mest mod vinter og har et lige lovligt skizofrent forhold til nedbør.

Næ, tværtimod den del, hvor det klarer helt op. Hvor himlen bliver ved med at være lyseblå, og skyerne bare bliver færre og færre, efterhånden som sommeren fordriver dem. Og hvor nedbør også kan være en lyserød regn af blomsterblade fra kirsebærtræer.

Jeg elsker det! Og jeg ville helt ærligt ønske, at jeg kunne krydre det med en rigtig forelskelse. Eller det mener jeg jo ikke. Jeg elsker min mand og ville ikke bytte ham for noget i verden, end ikke den der trecifrede Lotto-gevinst, de altid vinder i udlandet. Men er vi forelskede? Nej. Delen med sommerfugle helt ud under neglene, 50 sms’er på en enkelt adskilt nat og ingen søvn alle de andre nætter. Den del er forbi. 

Lea Østergaard Andersen
Lea Østergaard Andersen © Thomas Dahl

Gør det mig trist? Nej. Kan jeg huske det? Ja. Og særligt, når det bliver rigtigt forår. Og det gør mig glad!

For så får jeg det jo lidt igen. Alle boblerne og sommerfuglene. Det automatiske smil på læberne. Intensiteten og overskuddet. For det er det, forelskelse er. Den der blandede følelse af fuldstændigt bydende nødvendighed – ‘det skal være nu’ – og reggae-vuggende afslappethed –‘det kan da fint være i morgen’. 

Så derfor er der selvfølgelig kærlighedshistorier i Magasinet Liv i det her nummer. For så får vi det jo alle lidt igen.

At høre Rikkes og Pias kærlighedshistorier (på side 52) om at finde den store kærlighed for anden gang vækker vores egne kærlighedshistorier til live. Uanset hvad vores forholdsstatus er. Om vi leder, lige har afsluttet eller har fundet. De minder os om, at kærligheden findes. Både derude og derhjemme. Når Pia fortæller om de dage, hvor de ikke kunne mødes på anden måde end ved at købe en liter mælk det samme sted: “Så havde vi fem minutter, hvor vi kunne kysse i køen i Fakta”. Jamen, så vil jeg også i Fakta! Så vil jeg også kysse sådan igen. Og så bliver jeg måske også forelsket igen? 

At høre Annettes, Helles og Bentes historier (på side 32) er en anden kærlighedshistorie. De handler ikke om kærligheden til en anden, men om den, du skal finde til dig selv og vise dig selv, når du går gennem en krise så stor, at den er ved at vælte din verden. Om den kærlighed, der ligger i at passe på dig selv. Og lade andre passe på dig. For så bliver det også forår igen. 

Lea Østergaard Andersen, chefredaktør

Sæt dine fødder fri

På med neglelakken og ned i sandalerne. Nu er det nemlig varmt nok til at stritte med tæerne. I det nyeste Magasinet Liv har vi fundet 20 pragtfulde par – fra de helt høje til de fuldstændigt flade. 

Få din 40+ hud til at stråle!

Sommerlys er magisk, men også nådesløst. For hold nu op, hvor kan sådan en hud, som næsten lige er krøbet ud af sit vinterhi, se mat ud. Det er der heldigvis råd for. Helt præcist ni metoder til god glød fra skønhedsredaktøren. 

8 naturlige brikker til stærke knogler

Kalk og D-vitamin, tjek, men hvad giver ellers dine knogler styrke? Motion og en knoglevenlig kost, siger eksperten, som selv har knogleskørhed, og som i det nyeste Magasinet Liv giver dig brikkerne at bygge op med. 

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en smuk Lyngby vase med, når du bestiller et abonnement på 6 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner (du sparer 499 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Dermalogica Skin Renewal Kit + Skinperfect Primer, den skønne duft For her l'eau fra Narciso Rodriguez, Adax makeuppung og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre, så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv 76, Helle Fagralid
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste