© Tia Borgsmidt

Rabarberfool med makroner og mandler

Brug sæsonens første rabarber til en sød lille dessert. Rabarberkompotten skal koges i god tid, så den kan nå at afkøle, inden desserten røres sammen.

Til 4 personer
 

INGREDIENSER

  •  250 g rensede rabarber skåret i små stykker
  • 75 g sukker
  • korn af 1 stang vanilje
  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk. smuttede mandler
  • 75 g makroner


FREMGANGSMÅDE
 

Kom rabarber, sukker, vaniljekorn og stang i en gryde, og kog det hele ved svag varme i cirka ti minutter.

Tag vaniljestangen op, og lad kompotten køle af.

Pisk fløden til skum, og vend med hakkede mandler og knuste makroner. Vend det forsigtigt med rabarberkompot, og servér desserten i glas.


Tip! 
Desserten kan også tilberedes med frosne jordbær, hindbær eller stikkelsbær i stedet for rabarber.

 

Måske er du interesseret i ...

Seneste