© Tia Borgsmidt

Peach melba med råcreme

Sæt et sødt punktum for grillaftenen med denne dessert, der også sagtens kan laves på blommer eller nektariner!

28. april 2015 af Lone Kjær

20 min.
Til 4 personer

Brug grillens eftervarme til en nem dessert med sommerens frugt.

INGREDIENSER

  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 stang vanilje
  • 2 spsk flormelis
  • 2 dl piskefløde
  • 4 modne ferskner
  • 200 g friske hindbær


FREMGANGSMÅDE

Flæk vaniljestangen, og skrab vaniljekornene ud. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn hvidt og luftigt. Pisk fløde til en tyk skum, og vend flødeskum med æggesnaps til en råcreme. 

Halvér fersknerne, og grill dem med skærefladen nedad ca. 2 min. Vend ferskner med friske hindbær, og servér med råcreme.

Tip! Desserten kan også tilberedes med nekta­riner eller blommer.

 

For den komplette grillaften anbefaler Magasinet Livs madredaktør, Lone Kjær, at du også laver hendes ratatouillesalat, oksesticks med myntecreme, spidskålsslaw og kyllingesticks med peanutdip.

Måske er du interesseret i ...

Seneste