Brownies med din yndlingschokolade
© Ulrika Ekblom | AOM

En fantastisk god brownie med indbagt Twix

Du kan selvfølgelig selv vælge, hvilken chokoladebar du vil bruge – så hvorfor ikke vælge din favorit?

11. marts 2017 af Mia Öhrn

20 min. + 20 min. bagetid

Til ca. 20 stykker

INGREDIENSER

  • 225 g blødt smør
  • 3 dl rørsukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 4 æg
  • 3 dl kakao
  • 2 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 125 g mørk chokolade
  • 250 g Twix eller lignende chokolade, skåret i stykker

FREMGANGSMÅDE

Tænd ovnen på 175 grader.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt med en elpisker. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk godt mellem hvert. Sigt kakao og hvedemel i blandingen. Tilsæt salt, og rør dejen jævn.

Hak den mørke chokolade fint, og rør den i dejen. Beklæd en bageform på ca. 20 x 28 cm med bagepapir. Hæld ca. halvdelen af dejen i formen, og fordel den jævnt.

Fordel Twix-stykkerne oven på dejen. Hæld resten af dejen over, sådan at Twix-stykkerne dækkes helt.

Bag brownien midt i ovnen ca. 15-20 min. Kagen må gerne være lidt klistret, når du tager den ud. Lad den køle af, og skær ud i passende stykker.

TIP! Brownien kan holde sig omkring 4 dage ved stuetemperatur eller 1 uge på køl. Den kan også fryses, men servér gerne ved stuetemperatur.

Artiklen er første gang bragt i Magasinet Liv nr. 73

Måske er du interesseret i ...

Seneste