Active Fit vinterløbetights
© Active Fit

Opgrader din vinterløbetur med et par lækre løbetights

Hvis du køber dine løbetights sammen med Magasinet Liv, sparer du over 600 kroner

8. januar 2017 af Redaktionen

Det kan føles som et marathon, når du skal ud på en løbetur i vintervejret, men det hele bliver lidt nemmere at overskue, hvis du har udstyret i orden. 

Nu har du mulighed for at få fingrene i disse lækre og funktionelle vinterløbetights fra Active Fit, som er i en varm og åndbar vinterkvalitet og forsynet med reflekser. Det svedtransporterende materiale sørger for at holde din krop tør og veltempereret under din træning, og materialet er meget behageligt og med flade sømme, der ikke genererer huden under løbeturen.

Lige nu kan du få vinterløbetightsene fra Active Fit sammen med 5 numre af Magasinet liv for kun 199 kroner + porto. Du sparer 625,75 kroner.

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste