Lyngby vase
© IStock / Lyngby Porcelæn

Denne grønne Lyngby-vase er perfekt til de smukke efterårsfarver

Nu kan du få fingrene i en af de mest ikoniske designprodukter, som Lyngby Porcelæn har bragt til live igen

6. november 2016 af Redaktionen

Efteråret er fyldt med de smukkeste farver, og du behøver ikke kun at nyde dem ude i naturen. Når du bringer efterårsgrene og blomster ind i dit hjem, skaber det hygge og varme på de ellers halvtriste og grå efterårsdage.

Til at hjælpe dig med at bringe efteråret indendørs har Lyngby Porcelæn genskabt en af deres gamle klassikere, nemlig den velkendte Lyngby-vase – og vasen fås blandt andet i denne grønne udgave, som passer perfekt til efterårsblomsterne. 

Nu kan du få fingrene i vasen + 6 numre af Magasinet Liv for kun 199 kroner + porto. Du sparer hele 469,70 kroner.

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste